z / Cristina Tirado von der Pahlen

PONENTS

PONENTS

◄ ►

Doctora en Medicina Veterinària i becària Fulbright amb un màster i un doctorat en Ciències Ambientals per la Universitat de Cornell.

La seva recerca se centra en els beneficis per a la salut de les polítiques climàtiques i l’anàlisi de la integració de la salut. Ha participat en les consultes d’alt nivell sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i al Fòrum Polític d’Alt Nivell sobre el Desenvolupament Sostenible. És autora principal del capítol sobre salut de l’Informe d’Avaluació del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC).

Ha estat assessora regional de l’OMS a Europa i Amèrica Llatina, científica del Programa de Vigilància de l’OMS en l’Institut Federal d’Avaluació de Riscos de Berlín, directora del Centre de Clima i Salut de PHI en Oakland i professora adjunta de l’Escola de Salut Pública de la UCLA, afiliada a l’Institut de Medi Ambient i Sostenibilitat de la UCLA. A més, és directora d’Iniciatives Climàtiques Internacionals en el Centre de Resiliència Urbana de la LMU i exerceix labors de secretaria del Consorci de Canvi Climàtic de les Ciutats del Mediterrani. És membre del grup de recerca de la CMNUCC i assessora sobre clima i salut per a diverses organitzacions de l’ONU.

Scroll up Drag View