Gretchen C. Daily

PONENTS

PONENTS

◄ ►

És professora de Ciències Ambientals de la Universitat de Standford, directora del Center for Conservation Biology i del Woods Institute for the Environment de la mateixa universitat i de la National Academy of Sciences. També dirigeix l’Stanford Natural Capital Project, un projecte que va impulsar en 2006 amb l’objectiu de desenvolupar innovadores eines que facilitin la presa de decisions valorant el seu impacte sobre el medi ambient.

Les seves principals línies de recerca són la biogeografia del camp i les dinàmiques futures del canvi de la biodiversitat, l’harmonització de la conservació de la biodiversitat i l’agricultura i els diferents mecanismes d’integració de la conservació i el desenvolupament humà en les grans decisions polítiques i financeres.

És autora i coautora de multitud d’articles científics. I ha estat reconeguda amb nombrosos premis pel seu treball en defensa del medi ambient, l’ecologia i la conservació de la naturalesa, entre el que destaquen l’International Cosmos Prize (2009), el Blue Planet Prize (2017) o el Tyler Prize for Environmental Achievement (2020).

Scroll up Drag View