Vandana Shiva

PONENTS

PONENTS

◄ ►

Física, activista ecologista i pensadora ecofeminista. És llicenciada en Física per la Universitat de Panjab i doctora en Ciències Físiques per la Universitat de Western Ontario. La seva tasca investigadora està centrada en la ciència, la tecnologia i les polítiques mediambientals.

En aquesta línia, va fundar la Research Foundation for Science, Technology and Natural Resource Policy, amb l’objectiu de defensar i promoure l’agricultura ecològica, el manteniment de la biodiversitat, el compromís de les dones amb el moviment ecologista i la regeneració democràtica.

Com a figura destacada dels moviments socials ecologistes i l’altermundisme, ha estat guardonada amb el premi Premio Right Livelihood, conegut com el premi nobel alternatiu, i amb altres reconeixements com el Global 500 del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient el premi internacional del Dia de la Terra i el Sydney Peace Prize.

És autora de nombroses publicacions sobre l’agricultura sostenible, la sobirania alimentària i els impactes socials, ecològics i econòmics de la globalització.

Scroll up Drag View